THIJDINGEN

THIJDINGEN

Digitaal Nieuwsbrief voor Wijk de Thij

Onder de naam Thijdingen zal de redactie deze nieuwsbrief digitaal sturen. Thijdingen is de naam van het maandblad dat tot 2009 in de wijk De Thij 40 jaar huis-aan-huis werd bezorgd. We gaan de  naam Thijdingen weer tot leven brengen. We denken eerst deze maandelijks te sturen maar dat kan nog veranderen. In Thijdingen nemen we het nieuws en agenda op aangevuld met berichten en activiteiten in de wijk. LET OP: we versturen deze alleen naar emailadressen die zich hebben aangemeld.

Aanmelden THIJDINGEN

AGENDA

Op de agenda willen we zoveel mogelijk op datum een overzicht geven van activiteiten in de wijk. Ook willen we graag sportactiviteiten opnemen eventueel ook met de uitslagen van de wedstrijden. Impuls heeft op haar website een mooie informatief agendaoverzicht voor heel Oldenzaal. Wij nemen daarvan graag de activiteiten over die in de wijk De Thij plaatsvinden.

We nodigen je uit om agendaberichten op tijd te sturen naar de redactie@wijkdethij.nl

NIEUWS

  • Waarover praten wij op De Thij ?
  • Wat wordt er georganiseerd in de wijk De Thij?
  • Waar maken we ons zorgen over?

We zullen de komende periode als redactie gaan berichten maar willen ook graag nieuws en tips ontvangen over nieuws.
We zijn heel nieuwsgierig naar de ontwikkeling van bijv. Vondelpark 2.0 aan de Vondellaan  Een prachtig plan dat op steeds meer steun kan rekenen. Hoe is de stand van zaken. Graag geven we ruimte aan de initiatiefnemers om iets te vertellen.