PAAL 12

PAAL 12

Het Paviljoen met het beachcourt aan de Vondellaan heeft naast de functie van clubgebouw voor de beachsporters ook een Kulturhusfunctie voor de wijk de Thij.

Paal 12 biedt op maandag en woensdag enkele uren per week onderdak aan Impuls die voor de bewoners van de wijk een actieve ontmoeting organiseert.

Daarnaast zijn er in het pand binnenruimtes beschikbaar die voor diverse activiteiten kunnen worden gehuurd zoals voor vergaderingen, trainingen, cursussen, presentaties en clubavonden, straat- en buurtfeesten.

U kunt zowel de binnenruimtes alleen of samen met het beachcourt afhuren.

Onder bepaalde voorwaarden kunnen er ook particuliere feesten worden gehouden.

  • In- of exclusief catering (de drank moet wel worden afgenomen)
  • Geluidsapparatuur, een microfoon, een beamer en een flipover zijn beschikbaar
  • Wifi is aanwezig
  • Er is voldoende parkeergelegenheid

Beschikbaar

Het beachcourt is vanaf medio april beschikbaar voor gebruik. Er kunnen 6 beachvolleybalvelden uitgezet worden of 3 beachhandbal- of soccervelden.
Naast beachvolleybal, beachhandbal en beachsoccer kan er op het strand ook beachrugby, beachtennis en beachvoetvolley worden gespeeld. De velden zijn in principe voor alle strandspellen geschikt.
Het hele beachcourt of een gedeelte ervan kan per uur of per dagdeel worden gehuurd. Het is ook mogelijk het beachcourt af te huren voor grotere sportevenementen en -toernooien. Dit kan dan in combinatie met gebruik van het clubgebouw. Neem voor een reservering contact op via ons mailadres info@omniverenigingoldenzaal.nl

Voor meer informatie, kijk verder onder www.omniverenigingoldenzaal.nl

Paal 12 kan nog vrijwilligers gebruiken voor ondersteunende werkzaamheden in het paviljoen en voor het strand. Heeft u interesse? Mail dat dan naar info@omniverenigingoldenzaal.nl