Ontmoetingen

Samen koken in Huiskamer De Thij

Afgelopen vrijdag heeft een groep bewoners van de Thij samen een heerlijke maaltijd op tafel gezet in Huiskamer De Thij.

Op verzoek van enkele bezoekers aan Huiskamer De Thij is Impuls gestart met een kookgroep. Vrijdag 24 mei kwam voor de eerste keer een groep bij elkaar. Zij hebben samen de boodschappen gedaan, de voorbereidingen getroffen, gekookt en uiteraard gezamenlijk gegeten.

Om de week op vrijdagmiddag is er plek voor maximaal 10 personen samen te komen en een maaltijd te bereiden in De Huiskamer. Dit was al een wens van de bezoekers vanaf de start van De Huiskamer, deze bevat namelijk een volledig ingerichte keuken. De kookgroep is geen vaste groep, voor iedere kookmiddag dient men zich aan te melden om zo veel wijkbewoners de kans te geven om deel te nemen. Er wordt gezamenlijk besloten wat de pot schaft en wie wat doet.

De volgende kookgroepen staan gepland op vrijdag 7 juni, vrijdag 21 juni en 5 juli. De middag start om 13.30 uur bij Huiskamer De Thij aan de Willem Dingeldeinstraat 53 in Oldenzaal en duurt tot ca. 18.30 uur.

Aanmelden voor deelname aan de kookgroep kan bij Impuls via info@impuls-oldenzaal.nl. De kosten bedragen Euro 8,- per persoon incl. de maaltijd en koffie/thee.

Jongeren 11-15 jaar welkom bij Paal 12

Vanaf maandag 10 juni a.s. gaat Impuls van start met een jongereninloop specifiek voor jongeren van 11-15 jaar.

Al vele jaren is er een jongereninloop bij Paal 12 aan de Vondellaan. Jongeren zijn er welkom om elkaar te ontmoeten, chillen, gamen, samen activiteiten te ondernemen of met elkaar en met de jongerenwerkers van Impuls te praten. Jongeren van alle leeftijden komen er samen en ontstaan er hechte vriendschappen en mooie contacten. Al langer bestond de wens om voor jongeren onder de 15 een aparte inloop te organiseren. Vanaf 10 juni gaat deze inloop voor jongeren van 11 tot 15 jaar van start.

Aftrap 10 juni om 15.00 uur

Jongens en meiden van 11 t/m 15 jaar zijn welkom bij de inloop op maandagmiddag van 15.00 uur tot 17.00 uur. Tijdens de aftrap op maandagmiddag 10 juni zijn er speciale openingsactiviteiten en uiteraard staat er een lekker hapje en een drankje klaar. Aanmelden is niet nodig, jongeren kunnen zo binnenlopen bij Paal 12 aan de Vondellaan 12. De inloop is gratis en vrijblijvend.

Jongeren van 15 jaar en ouder blijven welkom op de inloop bij Paal 12 op maandagavond van 19.00-21.00 uur. Ook deze inloop kost niets en aanmelden is niet nodig.  

Meer informatie is te verkrijgen bij Christiaan Scholten van Impuls via c.scholten@impuls-oldenzaal.nl of bel naar 0541 571414 (tussen 08.30-12.30 uur) of tel. 06 4588 2105.

Jongereninloop in de Thij

Kletsen, film kijken, een spelletje of gewoon chillen: dat kan bij de jongereninloop van Impuls. Iedere maandagavond is er een gezellige avond bij Paal 12 aan de Vondellaan. De jongereninloop is voor jongeren van 12 jaar en ouder.

Kom je ook? Wij kijken er naar uit!

Wanneer?

Iedere maandag van 19.00-21.00 uur Paal 12. Aanmelden is niet nodig.

De inloop kost Euro 1,- inclusief drinken en iets lekkers.

Meer informatie?
Bel of app Haris Hodzic via
Mob.:  06 4849 9456
E-mail h.hodzic@impuls-oldenzaal.nl.

De Thijronde door Het Hulsbeek is elke woensdagmorgen

Elke woensdagmorgen vertrekken we vanaf het plein bij Winkelcentrum De Thij precies om 9.00 uur. Mannen en vrouwen, meestal ruim 20/25 personen verzamelen zich en wandelen dan in tweetallen. Deelname is gratis je hoeft je niet vooraf aan te melden. Kom en wandel mee met deze midweekse wandeling door het prachtige Hulsbeek.

Route van 9 of 6 kilometer

De 9 kilometer Thijronde is een stevige wandeling door Het Hulsbeek. Dit is de grootst mogelijke ronde om Toetersdennen, langs het heideveld en dan om alle vijvers van Het Hulsbeek.
De 6 kilometer groep doet het wat kalmer aan. Een wandeling van 6 kilometer met een korte pauze bij de Gammelkerbeek. Daarna langs het heideveld terug over Het Hulsbeek.
Er ontstaan ook subgroepen die op basis van kunnen zelf een ronde lopen.

Paal 12

Maar alle wandelaars zijn om ongeveer 10.40 /10.50 uur terug en gaan lopend of per fiets naar Paal 12 voor een bakkie koffie/thee. Altijd gezellig tot om ongeveer 11.00/11.15 uur je weer voldaan naar huis gaat en nog een hele dag voor jezelf hebt.

Voor wie is De Thijronde?

Voor iedereen die zin heeft om met anderen te wandelen als midweekse beweging. Je leert ook maatjes kennen om nog eens vaker te gaan wandelen. Maak er maar een gewoonte van want het is elke week gezond rond. De Thijronde gaat altijd door want elk seizoen is het mooi in Het Hulsbeek.
Voor verdere informatie:

Henk Köiter
Peterskamplaan 15
7576 TR Oldenzaal
E-Mail: henkkoiter@gmail.com
Mob.: 06-10703551

Koffie inloop bij ‘Huiskamer De Thij’

Iedere dinsdag- en donderdagochtend staat de koffie klaar in de nieuwe ‘Huiskamer De Thij’.

Even bijpraten met wijkbewoners? Anderen ontmoeten of gewoon even kletsen? Dat kan nu in de nieuwe Huiskamer De Thij. Iedere dinsdag en donderdag tussen 10-12 uur staat er de koffie klaar!