Samen koken in Huiskamer De Thij

Samen koken in Huiskamer De Thij

Afgelopen vrijdag heeft een groep bewoners van de Thij samen een heerlijke maaltijd op tafel gezet in Huiskamer De Thij.

Op verzoek van enkele bezoekers aan Huiskamer De Thij is Impuls gestart met een kookgroep. Vrijdag 24 mei kwam voor de eerste keer een groep bij elkaar. Zij hebben samen de boodschappen gedaan, de voorbereidingen getroffen, gekookt en uiteraard gezamenlijk gegeten.

Om de week op vrijdagmiddag is er plek voor maximaal 10 personen samen te komen en een maaltijd te bereiden in De Huiskamer. Dit was al een wens van de bezoekers vanaf de start van De Huiskamer, deze bevat namelijk een volledig ingerichte keuken. De kookgroep is geen vaste groep, voor iedere kookmiddag dient men zich aan te melden om zo veel wijkbewoners de kans te geven om deel te nemen. Er wordt gezamenlijk besloten wat de pot schaft en wie wat doet.

De volgende kookgroep staat gepland op vrijdag 5 juli. De middag start om 13.30 uur bij Huiskamer De Thij aan de Willem Dingeldeinstraat 53 in Oldenzaal en duurt tot ca. 18.30 uur.

Aanmelden voor deelname aan de kookgroep kan bij Impuls via info@impuls-oldenzaal.nl.
De kosten bedragen Euro 8,- per persoon incl. de maaltijd en koffie/thee.