Hulp bij belastingaangifte.

Hulp bij belastingaangifte

In de komende maanden maken belastinginvullers van HUBA Oldenzaal, HUlp bij BelastingAangifte, afspraken om voor onze leden de aangifte van de inkomstenbelasting 2023 te verzorgen. En als ze er dan toch zijn, kijken ze ook naar de huur-, zorg- en energietoeslag en vullen de betreffende formulieren in. Zo wordt voorkomen dat er te veel wordt ontvangen (en moet worden terugbetaald) of dat er te weinig wordt uitgekeerd.

HUBA is een initiatief van seniorenorganisatie KBO Oldenzaal.

U denkt misschien dat een aangifte voor u niet nodig is! U krijgt toch niets terug! U kunt wel geld terugkrijgen als u in een jaar veel zorgkosten hebt gehad. En dat betekent dus vermindering van belasting: u krijgt geld terug!

Voor het invullen van de aangifte inkomstenbelasting en het verzorgen van huur- en zorgtoeslag wordt per aangifte, alleenstaande of echtpaar, een onkostenvergoeding van € 15, – gevraagd voor reis-, papier- en kopieerkosten.

Na het verzenden van de aangifte ontvangt u een kopie van de aangifte.

Wilt u voor het eerst gebruik maken van de belastingservice? Neem dan contact op met ons plaatselijk centraal aanmeldadres van HUBA-belastingservice:
Rudi Platvoet, telefoon 0541-519227 of huba-oldenzaal@outlook.com.

Bij geen gehoor belt u naar telefoonnummer 06-51807814.

HUBA