Buurt De Zevensterlocatie

Buurt De Zevensterlocatie

Ontwikkeling Buurt Zevensterlocatie

Maandag 29 januari is het plan voor 40 woningen op De Thij en in Zuid Berghuizen aangenomen door de gemeenteraad.  Voor wie het niet gevolgd heeft Solidair Oldenzaal en Groen Links hebben tegen gestemd. Net als in het politiek forum van een week eerder ging het debat vooral over het (slecht) communiceren met de buurten door de wethouder.

Aan dat laatste heeft de wethouder gelijk iets gedaan, terwijl wij nog aan het nadenken waren hoe we verder wilden na de raadsvergadering, kreeg ik een uitnodiging van de gemeente om in gesprek te gaan met de wethouder. Het doel van het gesprek, bespreken hoe we het proces tot nu toe vinden en wat we in de toekomst van de gemeente verwachten. De wethouder neemt daarvoor gelijk een communicatiemedewerker mee. In overleg met het bestuur secretariaat van de gemeente, gaan we met 4 buren met de wethouder in gesprek. Francien namens de buren van de Dingeldeinstraat, Alfons namens de Deinsestraat en John en ondergetekende namens de Van Hartenstraat. Het gesprek zal vrijdag 9 februari plaatsvinden en de wethouder komt naar onze buurt, blijkbaar doordrongen van het feit dat hij zijn gezicht hier moet laten zien. 

Mochten jullie iets willen inbrengen, dat wij mee moeten nemen in dat gesprek, graag doorgeven aan mij of aan een andere gespreksdeelnemer.

Mark Nijmeijer