Dienstregeling buslijn 60

Dienstregeling buslijn 60

De buslijn 60 tussen De Thij en Enschede is vernieuwd.  Met de nieuwe dienstregeling die op 10 december in werking treedt, profiteren reizigers van een verhoogd reiscomfort. De elektrische bussen van lijn 60 rijden niet alleen overdag, maar ook ‘s avonds en in het weekend tussen station Oldenzaal, De Thij en Enschede. Bovendien blijft reizen naar station Oldenzaal mogelijk en wordt elke rit van lijn 60 naadloos afgestemd op de trein naar Hengelo, waardoor aansluitingen geoptimaliseerd worden.

NIEUW :
Dus ook in het weekend. En s’avonds tot 22.00 uur en ook in de schoolvakanties !!!

Lijn 60, de stadsdienst Oldenzaal in De Thij en Graven Es gaat vanaf De Thij rechtstreeks naar Enschede rijden: via de Hengelosestraat langs Frans op den Bult naar de Vliegveldstraat-, Weerseloseweg- en Deurningerstraat.

Lijn 60 rijdt in Enschede door als lijn 6 naar Stokhorst; daarmee wordt ook het Van Heekplein uit Oldenzaal zonder overstap bereikbaar. Dus dicht bij het ziekenhuis MST !

Er zijn nieuwe bushaltes geplaatst tegenover de bestaande omdat de bussen in beide richtingen rijden. Ook zijn bushaltes vervallen en aan de Vondellaan zijn er nieuwe geplaatst. Zie de kaart.